Seizoensafsluiting op 20 oktober

We hebben afgelopen anderhalve maand nog een drietal succesvolle avondritten gehad. Voorts was het weekend naar Waldbreitbach in het duitse Westerwald een grandioos succes.

Dit weekend begon op de vrijdag met een snelwegrit vanaf Roden via Wolvega naar Duiven. Vanaf Duiven via landstrasse naar Waldbreitbach waarbij we de rijn overstaken met een pondje. Een gezellige avond met heerlijk eten en daarna de benodigde nachtrust. Op zaterdag een prachtige tour van 275 kilometer door heerlijke bossen en kronkelend in het mittelgebergte.

We pauzeerden in een tot restaurant omgebouwd  klooster waar we culinair werden verwend. ’s Avonds opnieuw een heerlijke avond met veel humor. Op de zondag gingen we na het ontbijt weer huiswaarts en sloten het groepsgebeuren af bij de wok in Zevenaar. SUPER-WEEKEND.

En nu is er op 20 oktober alweer de afsluitende rit (alleen voor aangemelde leden). We maken nog een korte tour voorgereden door de voorzitter, waarna we met elkaar afsluiten met een heerlijke maaltijd.

In het winterseizoen volgen een viertal woensdagavonden met een thema. Hou de site in de gaten…………

gr A3