14-9-2014 – LUNCHRIT

Een mooie dag om te motorrijden, niet te warm maar wel droog en met regelmaat een zonnetje. Dat dachten waarschijnlijk meer mensen. Maar liefst 19 clubleden hadden zin in een ritje en waren tegen 10:30 aanwezig bij Onder de Linden. Erg leuk om te zien dat er in grote getale gehoor is gegeven aan de oproep over de email om mee te rijden. Na kort overleg besloten we om als 1 groep te vertrekken, en aan te komen !

Via mooie weggetjes door Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel gingen we met goed humeur op pad. Vlak voor we in het pittoreske Blokzijl neerstreken konden we genieten op de Lindedijk en de Kuinderdijk van het echte motorgevoel; mooie bochten, mooi uitzicht en weinig ander verkeer op de weg.

In Blokzijl was al snel plek gevonden op het terras bij restaurant Prins Mauritshuis. Toen de magen weer waren gevuld klommen we op de motor voor het tweede deel van de rit. Eerst dwars door de Weerribben, en daarna onze weg vervolgend over talloze kleine binnen weggetjes weer terug naar Roden.

Kortom een gezellige en geslaagde rit.

Namens de organisatie
Fokke-Jan